Hallitseva mestari kaatui toistamiseen - Noora Vuorela ottelun hahmo

Share |
15.01.2017

TPS naisten liigajoukkue otti tärkeän kotivoiton NST:stä lauantaina lukemin 4-0. Salibandyssä erittäin harvinaisesta nollapelistä vastasi nöyrästi pelannut puolustus ja erityisesti vahvan ottelun pelannut maalivahti Noora Vuorela. 

Kokenut TPS koppari palkittiin ennen ottelun alkua naisten salibandyliigan joulukuun kuukauden pelaajana. Vuorela kiitti valinnasta torjumalla todella tärkeään paikkaan joukkueelleen nollapelin. 

Tepsittärien päävalmentaja Matti Kaipio oli luonnollisesti ottelun jälkeen varsin tyytyväinen joukkueen suoritukseen.

"Onnistuttiin hyvin puolustuspelissä ja avauspelissä oltiin huolellisia. Noora oli loistava, ilman täydellistä maalivahtipeliä vastustajan nollaaminen ei olisi onnistunut,” Kaipio kiittelee. 

NST oli mukana vahdissa alusta saakka, mutta TPS naiset eivät herpaantuneet omasta suorittamisestaan vaan nöyryys varsinkin puolustuspelissä säilyi läpi koko ottelun. 

Maalintekijöinä kunnostautuivat Jasmin Saario, Iina Siirilä, Noora Rantanen ja viimeisen niitin vahvan pallonriistonsa päätteeksi tyhjiin taistellut Emmi Pahikkala. 

Pahikkala palkittiin ottelussa yhdellä Veikkaustähdellä. Muutkin tähdet menivät ansaitusti TPS leiriin kun kovasti töitä paiskinut Laura Rantanen (0+1) sai kaksi ja Noora Vuorela nappasi kolme tähteä.

Nolla!-05846

NST ei luovuttanut ainuttakaan palloa ilmaiseksi

Ennakolta NST tiedettiin varsin urheilulliseksi joukkueeksi, jonka kanssa jokainen kaksinkamppailuvoitto on ansaittava. Tepsittäret syttyivätkin taistelumielelle heti ottelun alusta saakka.

"Pelin luonne oli hyvin aktiivinen ja kaksinkamppailuihin mentiin kovaa. Kaikki meidän kolme viisikkoa oli hyvin sisällä pelissä ja oltiin parempia pelin kaikilla osa-alueilla. NST yritti välillä kaventaa omaa peluutustaan, mutta huomasivat pian, ettei tässä vauhdissa pysy mukana kapeammalla peluutuksella,” Kaipio kertoo, ja mainitsee, ettei ottelussa mitään saatu ilmaiseksi.

“Jokaisen maalin eteen tehtiin kovasti töitä. Se oli samalla paras mahdollinen peli valmistamaan meitä Suomen Cupin finaalia varten.”

Tepsittärien kausi jatkuu tosiaan ensi viikonloppuna Tampereella Suomen Cupin finaalin merkeissä, jonne naiset taistelivat tiensä kaataen huikealla taistelullaan runkosarjapeleissä edelleen voittamattomana etenevän Classicin.

Vastaan finaalipäivänä astelee SSRA Oulusta, joka on myös esittänyt vahvoja otteita. Joukkue muun muassa kaatoi Tepsittäret kotonaan alkukaudesta. Edessä on tärkeä treeniviikko, sillä jo nyt historiaa tehneen naisten joukkueen on oltava täydessä iskussa kun Ankat kohdataan parrasvaloissa.  

Valokuvat ottelusta

 
28.07.2017Vuorela, Saario ja Rantanen mukaan naisten maajoukkueen toiselle leirille.
07.06.2017Vuorela, Siirilä, Rantanen ja Saario mukaan naisten maajoukkueleirille!
01.06.2017 9:00Tepsittärillä vahva edustus tyttömaajoukkueen kesäleirillä
02.04.2017Tepsittäret kesälomille - Porvoo kairasi ratkaisevan voiton
01.04.2017Tepsittäret toivat ratkaisun kotikentälle - pisteryöstö Porvoosta
29.03.2017Tepsittäret voittoon ja puolivälieräsarja neljänteen otteluun!
26.03.2017Tepsittäret taipui jatkoajalla - PSS:lle toinen kiinnitys
25.03.2017PSS vei pisteet naisten ensimmäisestä playoffs-ottelusta
22.02.2017Tepsittäret emännöivät Steelersia Jyväskylän ryöstökeikan jälkeen
19.02.2017Tepsittäret haki täydet pisteet Jyväskylän tuplaviikonlopusta

Siirry arkistoon »